Blog

Viva Sport video reklama najbolji bike shop

Snimili smo jednu kratku reklamu da se u kratkom vremenu dobije dojam o našoj tvrtci. Odnosno da se pronađe najbolji bike shop. U Viva Sport-u će biti posluženi od najvećih entuzijasta i profesionalnih biciklista sa osvojenim certifikatima iz područja servisiranja bicikala. Također bicikle koje možete pronaći u Viva Sportu su svi mahom proizvedeni u Europi ( Njemačka, Slovačka ). Dvogodišnje jamstvo vrijedi za Cube i Dema bicikle. Sve se može platiti gotovinom ili karticama .

ViVA SPORT​ je dobio certifikat “Customers’ Friend”

ViVA SPORT​ je dobio certifikat “Customers’ Friend”
ViVA SPORT​ je dobio certifikat “Customers’ Friend”koji se dodjeljuje provjereno najboljim kompanijama na tržištu. Customers’ Friend traži one najbolje na tržištu i okuplja ih u zajednici imenovanoj ICERTIAS Customers’ Friend kako bi se potrošačima pomoglo u lakšem pronalaženju tvrtki, proizvoda i usluga koji su vrijedni njihove pažnje i njihovih novaca. ICERTIAS – Customers’ Friend certifikacijski program ima za cilj stimulirati proizvođače i davatelje usluga na što veću kvalitetu svojih proizvoda i usluga, uz što .

Santa Cruz 2017 u Viva Sport

Santa Cruz 2017 u Viva Sport
Santa Cruz je dobavljiv i u Hrvatskoj ! Većina zna sve o Santa Cruzu i sanjaju o njemu i dok voze svoj trenutni bicikl…  Ovdje je kratak video o samom Santa Cruzu     Nakon što ste pogledali video, pogledajte modele i cijene na slijedećem linku; santa-cruz-mpc-2017   modeli; http://www.santacruzbicycles.com  

FOX Transfer Dropper Cijev sjedala

FOX Transfer Dropper Cijev sjedala
          Potpuno nova Transfer sic štanga dolazi na tržište s beskrajno podesivim dizajnom. Daje vam mogućnost unutarnjeg ili vanjskog routinga kablova, tri drop opcije i dva dizajna ručica. Mala sila potrebna za korištenje ručice i odlična modulacija olakšavaju pri regulaciji povratne brzine sic štange i manje razlike u visini. Razlikujemo Factory Series i Performance Series u 30.9 ili 31.6mm promjerima Glavne karakteristike: Kabel se skida i stavlja bez alata kako bi .